Продължете към съдържанието

За нас

НАШАТА ИСТОРИЯ

Стиван ООД е българска компания, специализиране в производството на спортни и ежедневни облекла. Компанията е основана през 1992 година, като ЕТ „ Иван Тенев“. В процеса на развитие и разширяване на пазара, фирмата получава настоящото си име СТИВАН ООД.

СТИВАН е синоним на качество!
Ние имаме за цел да предложим на клиента само най –доброто от българския пазар, като ценим високо технологичната изработка и качествените материали. Поддържаме утвърдени партньорски отношения с фирми и доставчици от България, Франция, Холандия, Турция и Италия.

СТИВАН ООД е с дългогодишен опит в производството на професионално спортно облекло. Компанията се грижи за екипите на редица европейски отбори по: футбол, ръгби, водна топка, хандбал, волейбол, баскетбол, колоездене и др. Сътрудничи си успешно и дългогодишно с клубове в цяла Европа. СТИВАН осигурява екипите и на български отбори в Хасково, София, Варна, Кърджали, както се грижи за техните фен линии. Българските мисии в Афганистан и Пара олимпийския национален отбор също ни се довериха.

С поглед към развитието си СТИВАН създаде търговската марка S-LINE. Чрез нея качеството на спортното облекло е достъпно за свободния пазар. Ние пренесохме комфорта и сигурността, на които се радват професионалните спортисти, в ежедневното облекло на българина.

Марката предлага нови модели всеки сезон. На естетиката и комфорта на S-LINE могат да се радват всички. На пазара се предлага мъжка, дамска и детска конфекция.

СТИВАН притежава собствена производствена база, оборудвана с всички необходими за производствения процес машини и съпътстващо оборудване. Освен за производствените и офис площи, компанията поддържа и спортна база с игрище по футбол.

Ние подкрепяме развитието на детския спорт в България!

S-LINE - За комфорта в Спорта!
0
    Количка
    Няма добавени продукти.Върни се в магазина